Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Software

Koppeling tussen OTYS en Twinfield: het beste van twee werelden

  • 4-4-2018 10:13
Geschreven door
M. Ingen

Iedereen die regelmatig betrokken is bij recruitmentprocessen, weet dat deze trajecten bijzonder arbeidsintensief kunnen zijn. Bij OTYS proberen we dit proces voortdurend verder te stroomlijnen. Door slim te automatiseren, hebben onze klanten juist de ruimte om zich te kunnen richten op zaken in het proces die echt mensenwerk zijn en zullen blijven. Ditmaal kijken we naar de mogelijkheden om je boekhouding vanuit OTYS af te handelen, zonder dat je het te switchen naar een ander systeem of programma.

Uiteraard beseffen we dat een recruitmentproces maar een deel van de bedrijfsvoering van onze gebruikers beslaat. Daarom kijken we ook kritisch naar hoe we een bijdrage kunnen leveren aan de optimalisatie van het totale bedrijfsproces. De koppeling met de online boekhoudsoftware van Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer, in onze ATS is een voorbeeld van hoe je jouw werkzaamheden kunt optimaliseren.

De OTYS-Twinfield koppeling

De koppeling tussen OTYS en Twinfield is gebaseerd op een zogenaamde API. Op deze manier kun je vanuit OTYS eenvoudig gegevens doorgezetten naar Twinfield. Facturen die aangemaakt zijn met de OTYS Facturatiemodule kunnen worden geëxporteerd naar Twinfield. De koppeling controleert of de relatie aan wie de factuur gericht is al in Twinfield bestaat. Wanneer dit niet het geval is, wordt deze relatie automatisch aangemaakt. Facturen kunnen zowel uit Twinfield worden verzonden als uit OTYS. het invoeren van dubbele facturen of relaties worden ondervangen doordat de koppeling controleert of een bepaalde factuur of relatie al bestaat. Ook maakt de koppeling het mogelijk om urenstaten eenvoudig in het juiste tijdvak te boeken in Twinfield.

Bespaar kosten en tijd met OTYS én Twinfield

Door de recruitmentsoftware van OTYS en het online boekhouden van Twinfield te koppelen, besparen organisaties tijd en kosten bij het invoeren van gegevens. Bovendien wordt de kans op fouten geminimaliseerd. Bij iedere handmatige overdracht van gegevens kunnen namelijk onbedoeld doublures en fouten ontstaan. Met behulp van deze koppeling en de ingebouwde controle kunnen organisaties erop vertrouwen dat de bedrijfsgegevens in beide systemen op elkaar aansluiten. Met OTYS op het gebied van recruitment en Twinfield op het gebied van online boekhouding wordt kwaliteit gegarandeerd en zijn de bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afgestemd.

blog_image:article_yourit_1497966373594927250bb31.jpg:end_blog_image

De koppeling tussen OTYS en Twinfield omvat een groot aantal velden en is dus standaard zeer compleet. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je organisatie nog andere velden wil exporteren. Maatwerk is altijd mogelijk. Wil je meer informatie over deze koppeling tussen Twinfield en OTYS of over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken.

Twinfield tijdens de Walk in Friday april

Tijdens de Walk in Friday van april is Twinfield aanwezig om je alles te vertellen over deze koppeling. Kom vooral eens bij ons langs!

Over Twinfield

Twinfield is een belangrijke, betrouwbare en innovatieve partij op het gebied van online boekhouden en is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield biedt oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en wordt, net als OTYS, voortdurend actueel gehouden. Twinfield koppelt met een scala van andere bedrijfsapplicaties en nu dus ook met OTYS.

Neem contact met ons op
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.