Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS rockt als #38 ATS wereldwijd!

  • 4-5-2017 11:04
Geschreven door
M. Ingen

Goed nieuws: OTYS staat op #38 ATS van de wereld! En dat is zeer bijzonder, gezien de lijst voornamelijk gevuld is door Amerikaanse partijen die door de grotere nationale markt uiteraard eerder een groter marktaandeel kunnen behalen. Leuk om te vermelden, OTYS is het hoogst scorende bedrijf van Nederlandse origine op de lijst en staat op nummer twee op Europees niveau!

De top 100 is samengesteld door Datanyze, een Amerikaans onderzoeksbureau dat marktonderzoek heeft gedaan naar de ATS-leveranciers wereldwijd. De lijst kan helpen bij het maken van een preselectie voor een ATS. Immers, met het huidige aanbod van recruitment software leveranciers is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Van deze selectie kunt u vervolgens demo’s aanvragen om te bepalen welk pakket en welke leverancier het beste bij u past.

Wij geven u uiteraard graag en vrijblijvend een demo! Wilt u alvast een sneak preview? Kijk dan hoe OTYS u kan helpen bij het uitzetten van vacatures, het beheren van kandidaten en uw talentpool en analyseren van uw ROI.

Vraag een gratis demo aan

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.