Let's get in touch
 
Nieuws, Software

CupidOTYS: Ontvang €50 korting op de Online CV en Online Vacature Presentatie

  • 6890 bekeken
  • 9-2-2017 10:45
Geschreven door
M. Ingen
Met de Online CV en Vacature Presentatie tool in OTYS kunt u op een interactieve manier kandidaten onder de aandacht brengen bij uw relaties en anderzijds vacatures onder de aandacht brengen bij kandidaten. Uw relaties of kandidaten kunnen direct online aangeven of zij geïnteresseerd zijn en de terugkoppeling wordt automatisch in uw systeem verwerkt. Dit kan zowel u, als uw relatie als uw kandidaat veel tijd besparen. Tot en met Valentijnsdag krijgt u 50 euro korting op de aanschafprijs!

Wat biedt deze functionaliteit voor extra gemak?

Zowel de Online CV Presentatie als de Online Vacature Presentatie zijn gemaakt om u veel stappen in het wervingsproces uit handen te nemen.

Als u denkt de perfecte functie voor een bepaalde kandidaat te hebben, dan kunt de vacature met een druk op de knop naar deze kandidaat mailen met de Online Vacature Presentatie. De kandidaat kan hierop direct aangeven of hij of zij interesse heeft. Het systeem verwerkt vervolgens de terugkoppeling en zorgt ervoor dat de wervingsprocedure automatisch wordt bijgehouden.De Online CV Presentatie werkt op exact dezelfde wijze, maar met deze tool wordt de reactie van de relatie op een voorgesteld kandidaat-CV automatisch in het systeem verwerkt. Als er interesse is wordt de kandidaat uitgenodigd, bij geen interesse zal de kandidaat niet worden meegenomen in de selectieprocedure.Actie Online CV Presentatie en Online Vacature Presentatie
Tot en met 14 februari 2017 krijgt u vanwege CupidOTYS €50 korting op de aanschafprijs van de Online CV Presentatie en Online Vacature Presentatie. Heeft u interesse gekregen? Stuur dan een mail naar marketing@otys.nl met uw aanvraag of vraag het na bij uw accountmanager.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.