Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS België bestaat 10 jaar: a Fact with an Impact

  • 2306 bekeken
  • 8-10-2019 11:57
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

De kans is groot dat je het al voorbij hebt zien komen op onze social media kanalen of in onze nieuwsbrief. 26 september bestond OTYS België 10 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! Het was een inspirerende middag met als hoofdonderwerp: A fact with an impact.

De dagvoorzitter was Dries VanHegen en hij trapte deze mooie middag af. Fons Leroy oud VDAB’er, Sarah Cauwenbergh van Indeed, Fabiaan van Vrekhem van Accord Group en Herman Konings van Pocket Marketing/nXt pakten daarna hun moment op het podium om de nieuwste trends, ontwikkelingen en manieren om talenten te trekken met onze gasten te delen. Als laatste zagen we de ‘founding fathers’ Jorrit Blok en Peter Brausch nog samen lachen tijdens een mooie speech.

Na de informatieve middag was er natuurlijk nog tijd voor muziek met een hapje en een drankje. Hier stonden onze partners Indeed, Joboti, Recruitment Technologies, In Goede Banen en Prato klaar om al jullie vragen te beantwoorden tijdens een netwerkborrel.

blog_image:article_yourit_15705296745d9c618a93216.jpg:end_blog_image

Wij van OTYS en OTYS België vonden het een geslaagde middag en vooravond. Wij willen iedereen die erbij was hartelijk bedanken, we zijn er trots op samen een evenement te hebben neergezet waarin kennisdelen en netwerken prioriteit hebben.

Ben je benieuwd naar de aftermovie? Bekijk deze hier. Nieuwsgierig geworden naar onze aankomende evenementen en wil je er binnenkort ook weer bij zijn? Klik hier.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.