Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS zet haar deuren open tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2019 op 20 november!

  • 2233 bekeken
  • 24-9-2019 10:00
Geschreven door
L Kampert

Bij OTYS werken inmiddels meer dan 80 uiteenlopende persoonlijkheden. Allemaal met verschillende achtergronden, toekomstidealen, ambities en uiteraard voeren ze hun werk uit in verschillende functies. Verschillende persoonlijkheden vereist natuurlijk, om deze personen 'zover' te krijgen dat ze bij OTYS willen werken, verschillende wervingstactieken. Zo plaatsen we onze vacatures online, promoten deze met advertentiebudget en delen de OTYS-collega's deze in hun (online) netwerk. Ook ontvangen we regelmatig open sollicitaties. Dit jaar voegen we daar nog een andere manier aan toe: OTYS zet haar deuren open tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november!

De Nationale Werkbezoekdag? Wat is dat? 
Vera Sleutels, Projectleider vertelt: 
"Vanuit Stichting DeBroekriem jagen we dit jaar - voor het derde jaar op rij de Nationale Werkbezoekdag aan. Als vrijwilligersorganisatie voor en door werkzoekenden ervaren we dagelijks de kracht van netwerken als succesfactor voor het vinden van een (nieuwe) baan. Onbekend maakt onbemind; een CV wordt naast een vacature gelegd en er vindt een beoordeling plaats. Het elkaar laagdrempelig ontmoeten, kennis delen en in elkaars netwerk komen, biedt vaak ongekende kansen en opent mogelijkheden voor zowel werk(zoek)ende als werkgever. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2019 zetten daarom bedrijven en organisaties in heel Nederland op 20 november hun deuren open voor geinteresseerde werk(zoek)enden om laagdrempelig kennis te maken! Niet alleen directe werkgevers doen mee; ook enkele uitzend- en w&S-organisaties hebben zich al aangemeld."

Waarom doet OTYS mee? Staat OTYS altijd open voor iedereen?
Ja! Het is misschien bij velen van jullie niet of minder bekend, maar er werken bij OTYS meerdere collega's die via een andere weg bij ons zijn binnen gekomen dan via het traditionele 'ik-solliciteer-op-een-vacature-en-ik-word-aangenomen'- principe. De meesten zijn bij ons 'binnengekomen' via contacten die er reeds waren tussen hem/haar en bijvoorbeeld onze CEO of andere collega's binnen OTYS. 

Neem bijvoorbeeld Kim: toen zij ruim anderhalf jaar geleden in dienst kwam bij OTYS, hielden we al een interview met haar. Juist omdat de manier waarop ze bij OTYS terecht is gekomen, vrij bijzonder te noemen is. Kim heeft een horeca-opleiding afgerond en werkt nu bij OTYS als project manager. Best logisch, want waar moet je meer overzicht houden dan in een horecagelegenheid? En toch, het is niet gek dat een horeca-opleiding niet als vereiste opgenomen was in de vacature voor productmanager. Inmiddels doet Kim het gewoon hartstikke goed en zijn we trots op wat ze tot nu toe allemaal heeft bereikt/gedaan bij OTYS en voor onze klanten.

OTYS staat dus tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2019 - en eigenlijk elke dag van het jaar - open voor geinteresseerden. De Nationale Werkbezoekdag onderschrijft namelijk waar wij voor staan als het op het werven van ons personeel aankomt. Ja, OTYS heeft regelmatig vacatures die minder snel vervuld worden, en ja, we weten dat OTYS - als MKB-bedrijf, niet kan opboksen tegen de giganten in de markt. Maar, OTYS heeft wel degelijk een hoop te bieden en tijdens de Nationale Werkbezoekdag laten we dat graag zien aan geinteresseerde werk(zoek)enden. 

Wat heb ik nodig om bij OTYS te werken? 
Wat maakt iemand tot een ultieme OTYS-medewerker? Dit heeft in de basis niet veel met opleiding te maken, maar des te meer met persoonlijkheid, openheid en het gevoel 'dat het goed zit'! OTYS-medewerkers willen op collega's kunnen bouwen, samen werken en kunnen terugvallen op de know-how van hun collega's. Natuurlijk erkent OTYS het belang van een opleiding, zeker voor bepaalde functies. Echter, we merken in de praktijk vaak dat een specifieke opleiding niet per se hoeft te leiden tot een functie en professioneel succes in dat specifieke vakgebied! 

OTYS doet dus mee aan de Nationale Werkbezoekdag op 20 november! Jullie ook? Het is een unieke kans om te laten zien wie jij bent als werkgever en mogelijk vind je wel DIE ene geschikte kandidaat voor je openstaande vacature! Deelname is kosteloos en aanmelden kan heel eenvoudig op de website, of neem contact op met Vera Sleutels, Projectleider Nationale Werkbezoekdag via info@werkbezoekdag.nl 
 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.