Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

OTYS gaat intercedenten en recruiters opleiden

  • 2921 bekeken
  • 6-12-2016 9:40
Geschreven door
M. Ingen

De overheid heeft tientallen beroepen uitgeroepen tot kansberoepen. Dit zijn beroepen waarbij de kans op een baan groter is dan in een andere branche. Het beroep van Intercedent en Recruiter zijn ook door de overheid aangewezen als kansberoep. OTYS zal een onderdeel van de opleiding tot recruiter en intercedent verzorgen. Het eerste gastcollege over de belangrijkste vaardigheden voor het runnen van een eigen uitzend- of recruitmentbureau zal maandag 12 december op het hoofdkantoor in Veenendaal worden gegeven.


ARTRA, trainingsbureau voor de flexbranche, biedt de opleidingen 'Word Intercedent' en 'Word Recruiter' aan. Iedereen kan zich inschrijven voor de ruim 600 opleidingen voor een kansberoep. Onder bepaalde voorwaarden worden de opleidingskosten (vrijwel) geheel gedekt door het UWV door middel van een scholingsvoucher.

De opleiding 'Word Recruiter' en 'Word Intercedent'

De opleiding tot recruiter en intercedent hebben beide een traject van zes weken, waarvan vier weken opleiding, een week zelfstudie en een zesde week om te starten met een eigen bureau of om bemiddeld te worden door ARTRA. Per week zijn er vier collegedagen waarbij elke dag een ander thema wordt behandeld. Tijdens de opleiding komen verschillende onderdelen aan bod zoals training over LinkedIn en sourcen, de verschillende interviewtechnieken en het verzorgen van een vacature intake. De studenten leren hiermee alle kennis, vaardigheden en skills om recruiter of intercedent te worden.

Samenwerking met OTYS

Tijdens het gastcollege leren de studenten elke stap van het werving- en selectieproces met behulp van de software van OTYS. De studenten leren te werken met een ATS en hoe ze eenvoudig kandidaten en vacatures kunnen aanmaken en deze kunnen matchen. Tijdens de gastcolleges krijgt iedereen toegang tot een platform waarop ze vacatures kunnen schrijven, deze kunnen plaatsen en kandidaten kunnen werven. Daarnaast hebben de studenten de mogelijkheid om hun eigen omgeving vorm te geven en een eigen huisstijl te creëren. De colleges bij OTYS in combinatie met de opleiding van ARTRA bereiden de studenten optimaal voor om succesvol aan de slag te gaan als recruiter of intercedent. In 2017 zullen nog diverse gastcolleges door OTYS worden gegeven.

Meer informatie

De opleidingen starten op verschillende data en op verschillende locaties in Nederland. U vindt meer informatie over het programma en de kosten van de opleidingen door te klikken op de gele buttons.

Word Intercedent

Word Recruiter

blog_image:article_yourit_14810247145846a4cad8513.jpg:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.