Let's get in touch
 
OTYS, Software

Nieuwe versie van OTYS GO!

  • 17-8-2023 11:15
Geschreven door
Bert Koning

Met trots kondigen we aan dat we een nieuwe versie van OTYS GO! gaan uitrollen, met een nieuw UX-design, kleurenschema en een verbeterd snelle toegang menu.

De nieuwe versie van OTYS GO! is moderner en bovendien voorbereid op een donkere modus die in een later stadium ook zal worden geïntroduceerd.

Er zijn veel kleine en grote verbeteringen. Deze nieuwe versie stelt ons in staat om nieuwe functionaliteiten te introduceren, zoals de functies Snel Zoeken, Instant Match en Dagelijkse Geschiedenis. Maar het maakt de applicatie ook eenvoudiger te navigeren door het gebruik van een consistent kleurenschema.

Hoewel de huidige OTYS GO! veel kleur heeft, zijn er geen specifieke kleuren voor elke module afzonderlijk. Dit kan verwarring veroorzaken, vooral voor nieuwe gebruikers. In de nieuwe versie zal elke module een specifieke kleur hebben die wordt gebruikt in het menu, dashboard, lijstscherm en detailschermen. Zo kun je op elk moment zien waar je bent.

De nieuwe versie van OTYS GO! is de afgelopen 6 maanden grondig getest door meer dan 1500 gebruikers. Vanaf 1 september is hij beschikbaar voor elke gebruiker. Als je het eerder wilt gebruiken, laat het ons dan weten. Om de overgang soepel te laten verlopen kunnen gebruikers heen en weer schakelen tussen de huidige 'oude' versie en de nieuwe versie van OTYS GO! Als iedereen gewend is aan deze nieuwe versie zal de oude versie voorgoed worden uitgeschakeld.

De nieuwe versie is gratis beschikbaar voor alle edities van OTYS GO! 

Als je nog een oudere versie van OTYS gebruikt, neem dan contact op met OTYS Customer Success om de mogelijkheden van de nieuwste versie te bekijken.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.