Let's get in touch
 
OTYS, Software

OTYS Go! Feature: Nieuwe Interview planner

  • 25-8-2023 15:11
Geschreven door
Bert Koning

Tijdens gesprekken met onze gebruikers hebben we gemerkt dat de meeste sollicitatiegesprekken met kandidaten plaatsvinden met behulp van tools zoals Teams, Zoom, Google Meet of Indeed Interview. Veel van de prachtig ingerichte vergaderruimten van onze klanten zijn nu ongebruikt of worden hergebruikt als grote Video Interview-ruimten.

Bij OTYS pakken we dit aan door nieuwe en verbeterde tools te introduceren voor het plannen en afnemen van video-interviews.

In de komende maanden zullen we verschillende nieuwe tools introduceren om dit gemakkelijker en sneller te maken. Het plannen van interviews wordt eenvoudiger en zal naadloos worden geïntegreerd met je Outlook of Google agenda, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de huidige beschikbare integraties.

Deze functie zal gratis beschikbaar zijn in alle edities van OTYS GO! 

Als je nog een oudere versie van OTYS gebruikt, neem dan contact op met OTYS Customer Success om de mogelijkheden van een nieuwe versie te bekijken.

BTW 'De nieuwe planner werkt alleen met de planningsfuncties van M365 of Google kalenders en helaas niet met de OTYS native kalender. Het koppelen van de native OTYS agenda met je Outlook of Google agenda is eenvoudig en de connectors zijn gratis te gebruiken. Bekijk de FAQ in je OTYS account over hoe je de verbinding kunt instellen'..

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.