Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Vakkennis

OTYS Go! webinar

  • 6571 bekeken
  • 31-7-2017 11:18
Geschreven door
Arjan de Knegt

Misschien dat je al bent overgegaan op OTYS Go!, misschien dat dit in de nabije toekomst snel gaat gebeuren. Hoe dan ook, wij willen dat je echt alles uit ons systeem haalt. Naast de OTYS Go! handleidingen, Walk in Fridays en OTYS Go! Fridays gaan we vanaf augustus gratis webinars organiseren die je gaan helpen om nog beter met OTYS Go! te werken. De eerste webinar staat gepland op donderdag 17 augustus.

OTYS Go! webinar

In het eerste webinar lopen we globaal door de belangrijkste functionaliteiten van OTYS Go! heen. In ongeveer 45 minuten behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Dashboards
  • Lijstweergave
  • Zoeken
  • Detailweergave
  • Rapportages

Om ervoor te zorgen dat het een interactieve sessie wordt, zullen we ruim de tijd inplannen om je vragen te beantwoorden.

Datum en tijd

Onderwerp: OTYS Go! webinar
Datum: donderdag 17 augustus
Tijd: 16.00 - +/- 17.00 uur
Gastspreker: Bastiaan Brans

Inschrijven

Het webinar wordt gegeven via GoToWebinar. Om deel te nemen klik je op de inschrijfbutton en vul je je gegevens in. Je ontvangt een dag en een uur voor aanvang van het webinar een herinnering. Aangemeld, maar je bent de link van het webinar kwijt? Gebruik webinar ID 944-583-059 in combinatie met je e-mailadres op de website!

Inschrijven webinar

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.