ChatGPT en Textmetrics: De Toekomst van Recruitment

ChatGPT en Textmetrics: mix de twee voor het beste resultaat!

Het is spiksplinternieuw en helemaal klaar voor gebruik; Textmetrics heeft een totale make-over ondergaan. En dat niet alleen, ben jij klaar voor dé toekomst van recruitment? Get ready!

Je hebt vast en zeker al van ChatGPT gehoord. Een tool die gebruikt wordt voor gemakkelijke, snelle content die je mail net een tikkeltje grappiger maakt, of je geheel ontzorgt bij het maken van je boodschappenlijstje voor het etentje met je vrienden. Super handig natuurlijk!

Maar hoe helpt AI je met het schrijven van je vacatures?

Heel simpel: door ChatGPT te mixen met Textmetrics’ haar slimme algoritmes!

Stap 1. Vraag ChatGPT vriendelijk om een ijzersterke functieomschrijving voor je te schrijven.

-> Het voelt een beetje generiek aan, vind je niet? Sterker nog, dat IS het ook! Iets belangrijks ontbreekt namelijk: De employer branding en tone of voice van je organisatie!

Stap 2. Dus je kopieert de tekst in Textmetrics en het geeft je direct feedback en suggesties om te verbeteren. Ja, wow! Alles on-brand, genderinclusief en leesbaar voor je doelgroep.

Stap 3. Het is bijna niet voor te stellen, maar we gaan het je nóg makkelijker maken. Momenteel wordt er met bloed, zweet en tranen gewerkt aan de integratie van ChatGPT in Textmetrics, zodat je al je schrijfwerk op één plek kunt doen!

AI van de toekomst doet het denkwerk voor je.