Let's get in touch

Let's get in touch

AVG, Events, Nieuws, Vakkennis

Wil jij effectief leren sourcen én ook nog volgens de AVG? (Training)

  • 4608 bekeken
  • 13-2-2018 12:05
Geschreven door
Arjan de Knegt

Wat heb jij aan het sourcen van kandidaten? Heel simpel: het geeft je de mogelijkheid kwalitatief betere kandidaten te vinden terwijl de cost per hire aanzienlijk verlaagd wordt! Mits.. je het goed doet. Deze training leert jou alles over sourcing en het vinden van passieve kandidaten via verschillende kanalen. Tevens zorgen we ervoor dat je weet hoe je kunt sourcen en tegelijkertijd aan de nieuwe wetgeving (AVG) kunt voldoen.


De juiste strategie, aanpak en voorbereiding

De training wordt gegeven door Marcel van der Meer, lead sourcer bij KPN en per 1 januari 2018 lead sourcer bij de Rabobank a.i. In 2008 richtte Marcel van der Meer Klikwork op. Klikwork is gespecialiseerd in het werven van IT & digital talenten, een altijd schaarse doelgroep. Met al zijn ervaring, als early-adaptor van Linkedin en door zijn actieve rol in de wereldwijde sourcing community, heeft Marcel zich gespecialiseerd in sourcing. Dit mag hij nu dus onder andere voor KPN en Rabobank doen. Marcel legt zelf uit waarom sourcen zo belangrijk is:

“Sourcing altijd effectief. Vooral met de juiste strategie, aanpak en voorbereiding. Door een solide basis te creëren kan er op de korte termijn tijd en geld bespaard worden. Slimme trucs op social media platformen leren je om binnen de kortste keren de passieve kandidaten te herkennen en te binden. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen: als je een échte goede recruiter wilt worden is sourcing een must, zeker in deze krappe arbeidsmarkt.”

 

Schrijf je nu in voor deze training!

 

Hoe vind je kandidaten buiten je netwerk, en hoe creëer je interesse?

Recruiters kunnen absoluut sourcers worden, en volgens Marcel moeten zij dit ook willen worden om altijd een voorsprong te hebben op andere recruiters. Als sourcer ben je niet alleen op zoek naar de juiste kandidaten maar creëer je ook een hoge mate van interesse voor het desbetreffende bedrijf, je drijft de talenten als het ware in de armen van de werkgever. Een paar simpele trucs vormen de basis, daarna kan een goed georganiseerde strategie je helpen het aantal kwalitatief goede kandidaten te verhogen en de kosten te verlagen.

Anderen over deze training:

"Als je echt wat wil leren over sourcing is Marcel van der Meer echt een expert! Een aanrader!"
 
Nicolette Schmitz - Meunier
Senior Corporate Recruiter | Security/IT Professionals at KPN

 

“Marcel zijn trainingen geven meerwaarde aan het werk van echte recruiters. Hij is helder en duidelijk in zijn communicatie en gebruikt voorbeelden die door cursisten worden aangedragen. Door Marcel krijgt je meer inzicht in hoe je, door een andere manier van zoeken, net die ene kandidaat wel kunt vinden die niet in je eigen netwerk zit.
Wil je als recruiter nog succesvoller in je werk zijn, volg dan eens een training bij Marcel en ervaar zelf de ‘smaak’ van het verschil.”


Jules Barthmuss
Directeur at Hunt IT


"De sourcing training van Marcel van der Meer is zeker zinvol voor ons geweest. Hij heeft veel praktijkinformatie met ons gedeeld en er was volop ruimte voor oefeningen. Deskundigheid en ervaring van de trainer zijn duidelijk aanwezig. Marcel wist elementen van sourcing te onthullen waar wij nog geen weet van hadden, en omdat zijn tips gelijk in de praktijk te brengen zijn hebben we er profijt van!"

Mathieu Brus
Accountmanager JAWS Technisch Intermediair

Datum: Donderdag 22 maart 2018
Tijd: 9:00 - 17:30 uur
Trainer: Marcel van der Meer
Locatie: Landjuweel 52, Veenendaal


Schrijf je nu in!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.