Let's get in touch
 
Blog, Nieuws

Efficiënter werken met de integratie van Jobdigger en OTYS

  • 1764 bekeken
  • 27-8-2020 11:02
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

Met de integratie van Jobdigger en OTYS optimaliseer je jouw sales- en recruitmentproces. Jobdigger biedt volledig en actueel inzicht in de arbeidsmarkt en laat je relevantste vacatures binnen een branche, regio of sector zien. Dankzij de integratie van Jobdigger met OTYS krijg jij al deze informatie direct te zien in het OTYS systeem.

Alle vacatures direct binnen OTYS beschikbaar

Ga binnen Jobdigger op zoek naar de vacatures voor een bepaalde functietitel binnen een bepaalde plaats, regio, zoekgebied of straal. De vacatures die je hebt gevonden kun je direct overzetten naar het OTYS systeem. Andersom kun je voor de kandidaten en organisaties die in jouw OTYS database staan ook direct vacatures zoeken binnen Jobdigger. Deze slimme koppeling zorgt ervoor dat je beide systemen optimaal inzet binnen jouw sales- en recruitmentproces. 

‘Met de integratie van Jobdigger en OTYS wordt het werk van de accountmanager, recruiter en intercedent gemakkelijker en sneller. Hierdoor wordt de workload groter en blijft er meer tijd over voor de begeleiding van de kandidaat of bijvoorbeeld salesactiviteiten’ – Loek van Soest, Sales Consultant  

 

Inzicht in markt en organisatie

Wanneer één of meerdere vacatures naar jouw OTYS systeem zijn overgezet, heb je direct toegang tot alle informatie uit Jobdigger die bij dit zoekresultaat hoort. Denk aan markt- en bedrijfsanalyses over jouw prospects. Deze informatie zet jij weer handig in, bijvoorbeeld tijdens leadgesprekken. Daarnaast krijg je met Jobdigger direct inzicht in jouw doelgroep. Leer meer over de leeftijd van (mogelijke) kandidaten, de pullfactoren en gewenste arbeidsvoorwaarden of over hun internetgedrag: op welke websites komen zij wanneer ze op zoek zijn naar werk? 

Optimaliseer je sales- en recruitmentproces en je salesfunnel

Met Jobdigger kun je het leadproces optimaliseren. Binnen Jobdigger label je namelijk direct interessante bedrijven als prospect, lead of klant. Gebruik deze online salesfunnel om jouw kansen op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Stel vervolgens in voor welke bedrijven je dagelijks updates met nieuw geplaatste vacatures in jouw mailbox wil ontvangen. Deze meldingen kun je overigens ook instellen voor vacatures die bij ingestelde zoekprofielen passen.

Zomeractie van Jobdigger

Jobdigger maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk door middel van innovatieve A.I.-oplossingen. Als snel groeiende organisatie weten klanten ons te vinden voor relevante arbeidsmarktdata die zij inzetten voor een sterkere marktpositie. Deze data ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten. Maak nu gebruik van de zomeractie die tot 31 augustus 2020 nog aan te vragen is. 

Bekijk de zomeractie

 

Wist je dat Jobdigger nu ook binnen België actief is? Bij deze. Jobdigger Insights is vanaf nu ook in België beschikaar!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.