Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live februari

  • 2486 bekeken
  • 4-2-2020 9:11
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

M@tchm@kers

Een speedtraject op maat voor onze nieuwe klant M@tchm@akers. Het was een vruchtbare ochtend/middag met een mooi eindresultaat! Een website van OTYS die gekoppeld is met de OTYS software voor optimaal gebruik. Benieuwd naar de website? Klik op onderstaande link. 

www.matchmakers.nu

Netwerkt Leisure 

OTYS is weer aan de slag gegaan voor Netwerkt. Netwerkt is een nieuw label begonnen, Netwerkt Leisure. Dit nieuwe label is volledig omgezet in een custom vrijetijdswebsite. Ondertussen heeft Netwerkt al 12 OTYS-websites live! Neem snel een kijkje op de website! 

www.netwerktleisure.nl Nissan

OTYS heeft een mooie website gerealiseerd voor Nissan. Wil je bij Nissan werken? Nu kun je eenvoudig solliciteren hun nieuwe, gebouwde website!
www.nissan-career.com is een van de websites van Automotive, vol met vacatures bij verschillende autogarages. Benieuwd naar het eindresultaat? Klik op de link hieronder. 

www.nissan-career.com

Proud People

Onze klant Proud People heeft ervoor gekozen om hun website opnieuw te ontwerpen. Onze Webdesigner heeft dit maar al te graag gedaan met een bestaand template, maar hier en daar nog wel wat aangepast. Daarna is onze Webdeveloper aan de slag gegaan en het resultaat ziet er goed uit! Benieuwd hoe de website eruit ziet? Klik dan op de link hieronder.

www.proudpeople.nl

blog_image:article_yourit_15808042775e3928b50e241.jpg:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.