Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Vakkennis

OTYS Go! webinar deel 2

  • 3407 bekeken
  • 22-8-2017 6:48
Geschreven door
Arjan de Knegt

Het eerste OTYS Go! webinar heeft onze verwachtingen flink overtroffen! Onze Product Manager Bastiaan Brans ging op zijn eigen enthousiaste manier in ongeveer een uur door de basishandelingen van OTYS Go! We hebben inmiddels een nieuwe datum gepland voor een tweede webinar.

OTYS Go! webinar deel 2

Het eerste webinar werd gegeven tijdens de zomerperiode. Om ook degene die op vakantie waren de kans te geven om het webinar te volgen, zal het volgende webinar een herhaling zijn van het eerste deel. In ongeveer 60 minuten lopen we door de volgende onderwerpen van OTYS Go! heen:

  • Dashboards
  • Lijstweergave
  • Zoeken
  • Detailweergave
  • Rapportages

Het webinar wordt gegeven in het Nederlands en is bedoelt als je inmiddels met OTYS Go! werkzaam bent. Tijdens het webinar is er een moderator aanwezig zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

Datum en tijd

Onderwerp: OTYS Go! webinar
Datum: donderdag 21 september
Tijd: 13:30 - +/- 14:30 uur
Gastspreker: Bastiaan Brans

Inschrijven

Om deel te nemen klik je op de inschrijfbutton en vul je je gegevens in. Je ontvangt een dag en een uur voor aanvang van het webinar een herinnering. Aangemeld, maar je bent de link van het webinar kwijt? Gebruik webinar ID 631-034-843 in combinatie met je e-mailadres op de website!

Inschrijven webinar

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.