En profiteer van
Terug naar het overzicht

Informatieplicht bij het gebruiken van persoonsgegevens

Categorieën: Whitepapers
In navolging op het eerste Whitepaper over de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), volgt een tweede whitepaper over de plicht om personen te informeren bij gegevensgebruik. Informeert u uw sollicitanten hierover? En doet u dit wel op de juiste wijze?

Informatieplicht gebruik persoonsgegevens

Deze vragen en meer komen aan bod in dit tweede whitepaper uits de reeks whitepapers over Privacyrecht, geschreven door OTYS en SOLV Advocaten. Dit whitepaper zal nader ingaan op de informatieplicht die u heeft als u persoonsgegevens verwerkt. Het whitepaper geeft antwoord op onderwerpen zoals welke informatie u moet geven aan de betrokkene Op welk moment u deze informatie moet geven? En wanneer hoeft u juist geen informatie hoeft te verstrekken aan een betrokkene?

Whitepaper aanvragen
Het whitepaper ‘Informatieplicht gebruik persoonsgegevens’ kunt u aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

Heeft u het eerste whitepaper ‘Regels omtrent gebruik persoonsgegevens' gemist? Vraag deze dan alsnog via deze blog aan.

Over SOLV Advocaten
Solv Advocaten is gespecialiseerd in technologie, media en communicatie. SOLV is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat zich op deze niche is gaan richten. Door deze specifieke focus en hun jarenlange ervaring kunnen ze de beste juridische oplossingen bieden in hun specialistische praktijkgebieden. De advocaten hebben ieder hun eigen specialisme, zodat juridische vakkennis is gewaarborgd. Een van die specialisme is de privacywetgeving; een wetgeving die in de recruitmentbranche een belangrijke rol speelt. Voor specifieke vragen omtrent het gebruik van persoonsgegevens kunt u vrijblijvend contact opnemen met Lora Mourcous van SOLV via mourcous@solv.nl onder vermelding van ‘Whitepaper OTYS’.

Whitepaper aanvragen
Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
26-01-2017
Reads
1648
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.