En profiteer van
Terug naar het overzicht

OTYS Ambassadeur 2017: Avouch

Categorieën: Nieuws OTYS

Avouch is een perfect voorbeeld van een klant die hoort in het rijtje OTYS Ambassadeurs. Ze opereren onder twee labels: Avouch Management Search en Avouch IT Recruitment en ze behoren tot de allereerste gebruikers van de OTYS software. In 2003 werd Avouch een gerespecteerd ambassadeur en 14 jaar later zijn ze niet meer weg te denken uit ons DNA! Directeur Richard Gerestein kreeg van ons de OTYS Ambassadeur 2017 uitgereikt en hij vertelt over de overgang van Excel naar de recruitment software van OTYS.

Koppeling twee labels in één systeem

Avouch IT Recruitment is gespecialiseerd in alles wat met IT en klantinteractie te maken heeft, terwijl Avouch Management Search zich richt op interim management, executive search, training en loopbaanbegeleiding. Beide labels hebben echter één ding gemeen: er was al snel behoefte aan een systeem om hun recruitment en search activiteiten overzichtelijk en snel te kunnen managen. Richard heeft als een van de eerste gebruikers alle betaversies gezien en getest en weet daarom als geen ander wat hij heeft aan de OTYS software. OTYS heeft voor de twee labels van Avouch twee responsive websites ontwikkeld die zijn gekoppeld aan één recruitment software systeem. “Voordat we met OTYS gingen werken hadden we een platte site met veel flash. Dat was niet handig wat betreft onze vindbaarheid via Google. Met de OTYS-website is onze page ranking en het aantal sitebezoekers enorm verbeterd.”

Sinds de oprichting in 2000 werkte Avouch vanuit Excel, maar dat was al snel niet meer te overzien. Sinds de overstap op OTYS heeft Richard nog dagelijks profijt van het systeem: "Ik ben oprecht enthousiast over het product, ik geloof in het product en de aanpak van het bedrijf. Dat vertel ik graag aan anderen.” .

blog_image:article_yourit_1485510558588b179ec98e4.jpg:end_blog_image

Over Avouch
Avouch Management Search is gespecialiseerd op het gebied van Werving & Selectie, Interim-management, training en loopbaanbegeleiding. Avouch IT Recruitment bemiddelt kandidaten met HBO en WO niveau voor vacatures bij haar ITklantrelaties. In de afgelopen 20 jaar hebben honderden, goed gekwalificeerde kandidaten via Avouch hun weg gevonden naar een volgende stap in hun carrière. Meer info over Avouch Management Search en Avouch IT Recruitment kunt u vinden op de website.

Naar de website van Avouch

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
27-01-2017
Reads
1993
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.