Let's get in touch
 
OTYS, Software

Probeer nu een maand lang gratis de SMS Manager

  • 9-11-2016 13:05
Geschreven door
Arjan de Knegt

In een tijd waar vrijwel iedereen dagelijks mobiel bereikbaar is, willen we ervoor zorgen dat u hierop kunt inspelen en u altijd en overal uw collega's, klanten, relaties en consultants kunt bereiken.

Met OTYS SMS Manager is het mogelijk om SMS-berichten te versturen naar de door u gewenste doelgroep. Dit kan per persoon maar ook per bulk, zodat u eenvoudig een grote groep of specifieke personen kunt bereiken. Bijvoorbeeld wanneer u nieuwe vacatures heeft of als reminder voor een sollicitatie gesprek. Om te voorkomen dat u de SMS naar de verkeerde personen stuurt, is het mogelijk om alle personen apart te groeperen. De SMS-berichten kunnen direct worden verzonden, maar het is ook mogelijk om de berichten uitgesteld te verzenden.

Overzicht van de kosten

Om de SMS Manager te kunnen aanbieden is OTYS een samenwerking aangegaan met Spryng, leverancier van mobiele diensten op de zakelijke markt. Voor het gebruik van OTYS SMS Manager gelden geen setup- of aansluitkosten, u betaalt enkel per verstuurde SMS. De tarieven kunt u hier terugvinden. Daarnaast betaalt u jaarlijks €250,- voor licentiekosten aan OTYS. Met de OTYS SMS Manager vindt u automatisch in uw dossier een compleet overzicht van alle verstuurde SMS-berichten. U kunt zowel uw eigen berichten als de berichten van uw collega's hierin terugvinden. Mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan is Spryng 24/7 bereikbaar voor support en ondersteuning van de SMS-dienst.

Gratis trial voor OTYS-klanten

Om u te laten kennismaken met OTYS SMS Manager bieden OTYS en Spryng aan om een maand lang kosteloos SMS-berichten te sturen. Ervaar zelf het gemak en alle voordelen van de OTYS SMS Manager door een mail te sturen naar OTYS via marketing@otys.nl voor een gratis proefperiode of neem contact met ons op! De gratis proefperiode is geldig tot en met 31 december 2016.

blog_image:article_yourit_147878625158247ccb73a6a.jpg:end_blog_image

blog_image:article_yourit_1478693041582310b1708ef.JPG:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.