Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live december

  • 3-12-2019 11:04
Larissa Kampert
Geschreven door
Larissa Kampert

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Talent Relations

OTYS heeft voor Talent Relations een nieuwe website gerealiseerd. De vorige website was gemaakt in 2012 dus dat is alweer zeven jaar geleden! Tijd voor een update en wie kan dit natuurlijk beter dan OTYS!? De nieuwe website ziet er lekker fris uit én kan weer lang mee! En mocht Talent Relations over zeven jaar weer besluiten om een nieuwe website af te nemen, dan staat OTYS natuurlijk weer klaar.

www.talentrelations.nl

Rousch

Onze klant Rousch heeft binnen één jaar verschillende redesigns gekregen voor maar liefst vier websites! WD People is een nieuw label wat onder Rousch valt en één van de websites is die een frisse, nieuwe look heeft gekregen. Het was een goedlopend traject en een erg leuke klant! Het resultaat? Een kleurrijke website waar mensen met plezier op kunnen solliciteren.

www.wdpeople.nl

Flexible4you

Het traject met Flexible4you was een speedtraject met een middag vol goede grappen en ook een middag met een mooi resultaat; een live website en een fantastisch OTYS systeem! Bij Flexible4you heeft OTYS de website van een vacatureportaal voorzien en OTYS GO! geïmplementeerd. Het was een leerzame, gezellige middag en iedereen is goed het weekend in gegaan!

vacature.flexible4you.nl

blog_image:article_yourit_15750146355de0d0ebbd84a.jpg:end_blog_image

Interesse? Vraag een gratis demo aan.

 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.