Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Nieuws, OTYS

Kom naar de lezing over Candidate Experience op DVDU

  • 3863 bekeken
  • 10-1-2017 9:07
Geschreven door
M. Ingen

Op 30 maart vindt De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaats. Een event vol met interessante lezingen en workshops. OTYS zal een lezing geven over de Candidate Experience; het zorgen voor conversie en binding door de juiste kandidaat beleving. Komt u ook?

Over de Dag van de Uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) is een jaarlijks terugkerend event voor alle uitzendondernemers in Nederland. Het event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op de arbeids- en flexmarkt en hoe u hier als uitzendondernemer actief op kunt inspelen. Dit jaar beleeft de DVDU haar vijfjarig jubileum en om die reden is het programma nóg uitgebreider en kunt u de dag afsluiten met een driegangen diner.

OTYS als gastspreker

OTYS verzorgt dit jaar een lezing getiteld 'Opvallen en beleving! Het zorgen voor conversie door de juiste candidate experience'. Product Manager Bastiaan Brans en Business Development Director Edwin Lindelauf vertellen in deze (keuze)workshop hoe u zorgt voor een optimale klantbeleving van uw kandidaten. In de workshop van 45 minuten wordt u bijgepraat hoe u met minimale inspanning uw vacatures laat opvallen bij de juiste kandidaat, hoe u de kandidaat vervolgens laat reageren op uw vacatures en hoe u ze uiteindelijk aan uw bedrijf laat binden.

 

blog_image:article_yourit_14840411285874aba8b5634.jpg:end_blog_image


Over de Dag van de Uitzendondernemer

Pay for People is initiatiefnemer van de DVDU. In maart 2013 vond de eerste editie plaats en inmiddels is het event niet meer weg te denken uit de agenda van uitzendondernemers. De jubileumeditie van dit jaar vindt plaats op 30 maart 2017 in het Rotterdams film- en muziektheater LantarenVenster te Rotterdam. Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 - Aanvang en Informatiemarkt

14.30 - Start plenaire sessie onder leiding van Pierre Spaninks

16.15 - Informatiemarkt

16.45 - Start keuzeronde met OTYS als gastspreker

17.30 - Informatiemarkt met dagafsluiting

18.00 - Driegangendiner

De volledige inhoud van het programma kunt u op de website van de DVDU vinden.

Aanmelden en vroegboekkorting

Tot en met 13 februari 2017 kunt u gebruikmaken van de vroegboekkorting als u dit event wilt bijwonen. U betaalt dan voor deelname (zonder diner) €99,- in plaats van €149,- exclusief btw. Om in aanmerking te komen voor deze korting gebruikt u op het aanmeldformulier de code vroegboek5.

Dag van de Uitzendondernemer 2017

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.