Let's get in touch
 
OTYS

Nieuwe collega: Welkom Kim!

  • 7105 bekeken
  • 28-5-2018 9:24
Geschreven door
M. Ingen

Misschien heb je Kim al voorbij zien komen bij OTYS of op onze social media. Als nieuwste aanwinst van OTYS willen we je graag kennis laten maken met deze verse kracht van Product Management!

Wie is Kim Hovestad?

“Ik ben Kim Hovestad en met mijn bijna 20 jaar een van de jongsten binnen OTYS! Ik werk nu een maand bij OTYS in Veenendaal als Trainee Assistent Product Manager. Ik werk in het team van Product Management, samen met Janine Nieboer en Bastiaan Brans. Ik heb een achtergrond in de horeca, een branche die bij uitstek draait om customer experience en dienstverlening!

Tijdens mijn studiejaren heb ik de opleiding Horeca Manager Ondernemer behaald te Wageningen en ik ben vervolgens in de horeca gaan werken in Veenendaal en Utrecht. Via mijn vorige werkgever (de Plantage, Veenendaal red.) ben ik vrij snel bij OTYS terecht gekomen. Jorrit is een vaste gast bij de Plantage in Veenendaal en hij is hier vaak met andere werknemers van het bedrijf te vinden. Ik wilde graag meer zien dan de horeca en in mijn huidige rol kan bij OTYS kan ik vaardigheden toepassen die erg belangrijk zijn in de horeca. Omdat OTYS regelmatig bij de Plantage te vinden is, had ik al een idee van het bedrijf en haar werknemers. We hadden een fijn gesprek en een maandje later kon ik al beginnen!”

Wat doe je de hele dag bij OTYS?

“Ik ben in eerste instantie ter assistentie van Janine. Zij gaat er in juli een tijdje tussenuit vanwege haar zwangerschap. Bastiaan en Janine hebben ontzettend veel kennis van het OTYS-systeem en ik ben dus vooral nog erg veel aan het leren de eerste weken!

Ik sta er soms versteld van hoeveel die twee eigenlijk weten van OTYS. Ik kan altijd met vragen bij deze twee (of bij andere collega’s) terecht. Om deze reden zie ik wel een klein beetje op tegen het vertrek van Janine, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!

Ik hou me vooral bezig met productontwikkeling en -optimalisatie; inderdaad het stukje customer experience waar ik het al eerder over had! Mijn afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de gave features en functionaliteiten die je in OTYS kunt vinden en we zorgen ervoor dat dit getest wordt voordat het wordt gereleased. Ik heb opgemerkt dat de sfeer binnen OTYS erg gemoedelijk is en dat er altijd werk is. Vervelen doe ik me voorlopig niet!”

blog_image:article_yourit_15266295265afe849633e1d.jpg:end_blog_image

Wat zijn je vaardigheden?

“Ik denk dat het een voordeel is dat ik leergierig ben wat het werken erg interessant maakt. Ik pik dingen erg snel op en ik heb de eerste paar weken dan al ook ontzettend veel geleerd! Dankzij mijn werk in de horeca ben ik sociaal aangelegd en vind ik contact met klanten en collega’s leuk!

Elke eerste vrijdag van de maand is er bij OTYS een Walk In Friday. Klanten kunnen dan naar Veenendaal komen voor gratis hulp, advies en design. Anna en Arjan van marketing hebben mij gevraagd of ik wilde helpen met het organiseren van de laatste editie. Super leuk dat ik ook bij andere afdelingen word betrokken en ze mij het vertrouwen geven hierin! Gelukkig verliep de WIF goed en heb ik qua vaardigheden redelijk wat organisatie skills!

Ik weet vanuit mijn opleiding en werkervaring eigenlijk als geen ander hoe belangrijk het is om een gast in de watten te leggen. In mijn functie bij OTYS zie ik hierin veel gelijkenissen en ik hoop dat ik kan meedragen om OTYS Go! een beleving voor onze klanten te laten worden!"

Wat is je doel?

"Ik wil de komende tijd ontzettend veel van de software leren en er behendig in worden zodat OTYS en haar klanten Janine tijdens haar verlof niet hoeven te missen. Daarnaast hoop ik dat ik Bastiaan goede assistentie mag verlenen tijdens deze periode en veel lastige vragen kan beantwoorden. En wanneer Janine weer back to business is, hoop ik zeker nog een bijdrage te kunnen leveren binnen OTYS. Misschien bij Marketing of Sales? Wie weet!"

Maak kennis met Kim

Wil je meer weten wat Kim allemaal in haar mars heeft? Maak kennis met haar op LinkedIn!

Nice to meet you!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.