Let's get in touch
 
OTYS

OTYS en het goede doel

  • 2-5-2019 10:50
Geschreven door
Arjan de Knegt

Graag willen we onze klanten op de hoogte stellen van verschillende initiatieven die OTYS sponsort omdat wij zeker weten dat deze initiatieven nog wel wat hulp kunnen gebruiken!

 

blog_image:article_yourit_15567912195ccabfb33cb09.jpg:end_blog_image

Zaanse Zwemchallenge

Onze klant SEM Personeelsdiensten (Jelle Erfmann) is mede organisator van dit event waarbij de opbrengst ten goede komt aan de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum. OTYS wil je sponsoren? Ja! We zijn benieuwd wat voor moois er voor de jonge patiënten bedacht wordt.

Wil je zelf mee doen? Inschrijven kan nog!

 

 

blog_image:article_yourit_15567910595ccabf13b9d9a.jpg:end_blog_image

Banenmarktede.nl

Een initiatief van onder andere OTYS-klant Werkreturn-de Vallei. OTYS maakte de website via welke gesolliciteerd kan worden door sollicitanten met een afstand tot de arbeidsmarkt. OTYS denkt dat werken en wat kunnen betekenen voor de samenleving bijdraagt aan het leefgeluk van deze mensen.

Ken je personen die hier baat bij kunnen hebben? Laat ze de website zien! www.banenmarktede.nl. De banenmarkt vindt plaats op 8 mei.

 

 

blog_image:article_yourit_15567910745ccabf2206845.jpg:end_blog_image

Veiling ten behoeve van het Hersentumorfonds 

Klant Hammer Techniek is betrokken bij het opzetten van een veiling waarbij de opbrengsten ten goede komen aan het Hersentumorfonds. Vaak starten dit soort initiatieven vanuit een persoonlijke situatie en toen wij gevraagd werden om wat bij te dragen aan deze veiling deden we dat met alle liefde. 

De veiling is toegankelijk (tegen betaling) voor iedereen en vindt plaats op 24 mei in restaurant ’t Brodshoes in Rijssen.

 

 

blog_image:article_yourit_15567910865ccabf2ed975e.jpg:end_blog_image

Sponsoring van team Hoogtemeesters voor hun deelname aan Stelvio for Life.

Onze collega Marjan Snijer zal dit jaar samen met haar team de Stelvio beklimmen en daar zijn wij TROTS op! Wil jij ook bijdragen? Dat kan hier!

Wil jij weten wat OTYS nog meer doet voor de maatschappij? Lees hier meer.

 


 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.