Let's get in touch

Let's get in touch

Events, Nieuws, OTYS

De OTYS on Tour: OTYS brengt de recruitmentwereld naar je toe!

 • 3462 bekeken
 • 4-2-2019 14:41
Geschreven door
M. Ingen

JA! Ook in 2019 doet OTYS het weer: we gaan On Tour. OTYS heeft een lange geschiedenis in het organiseren van klantsessies, inspiratie-evenementen en supportdagen. Ook dit jaar hebben we besloten deze evenementen niet alleen op onze kantoren in Veenendaal (Nederland) en Melle (België) te organiseren maar hier verschillende locaties door Nederland en België aan vast te knopen.

Wat houdt OTYS On Tour in?

Ben je klant van OTYS? Dan kan je langskomen voor verschillende supportmogelijkheden. We gaan op pad met consultants en webdevelopers, die jou op locatie te woord kunnen staan, vragen kunnen beantwoorden en aanpassingen aan het systeem kunnen doen. Tevens kan je bij ons terecht om je te laten inspireren op het gebied van OTYS-functionaliteiten, nieuw én bestaand. Gebruik jij OTYS eigenlijk wel in volle glorie?

Ben je geen klant van OTYS? Ook dan zijn deze evenementen van waarde voor jou. Heb jij je al eens ingelezen in de meerwaarde van goede software om jouw recruitmentprocessen te ondersteunen? Of heb je dat nog niet? Het maakt niet uit. Heb je interesse in OTYS, onze diensten, wil je geïnformeerd worden over onze visie op Online Marketing in combinatie met Recruitment en/of zou jij willen weten wat de meerwaarde van goede software is? Schrijf je in en voel je vrij de vragen te stellen die je hebt.

OTYS on Tour - we komen naar joú toe.

Wij vinden het leuk om verschillende klanten door het land heen te zien. De Xperience OnTour van afgelopen najaar heeft aangetoond dat allerlei geïnteresseerden het ook leuk vonden ons te spreken. De eerste On Tours zijn reeds gepland. Naast deze On Tours hebben we natuurlijk ook nog onze gebruikelijke Walk-in Fridays in Nederland en Walk-in Thursdays in België. Hieronder een overzicht van de aankomende maanden:

 1. Dinsdag 19 februari // OTYS On Tour // UTRECHT
 2. Donderdag 21 februari // Walk-in Thursday // MELLE (BE)
 3. Vrijdag 1 maart // Walk-in Friday // VEENENDAAL
 4. Dinsdag 19 maart // OTYS On Tour // MECHELEN (BE)
 5. Donderdag 28 maart // Walk-in Thursday // MELLE (BE) (inschrijving opent later)
 6. Vrijdag 5 april // Walk-in Friday // VEENENDAAL
 7. Dinsdag 9 april // OTYS On Tour // EINDHOVEN
 8. Donderdag 18 april // Walk-in Thursday // MELLE (BE) (inschrijving opent later)

Hierna staat op de planning – Amsterdam, Drachten, Den Haag, Breda, Arnhem, Rotterdam. We bieden klanten en partners van OTYS de mogelijkheid om een OTYS On Tour te hosten. Zo kunnen onze klanten ook kennis maken met jouw organisatie en heb je de mogelijkheid wat te vertellen over jouw business! Zie het als een mooie netwerkkans. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten via marketing@otys.nl.

Programma OTYS On Tour

 • 13.00 – 13.30 inloop
 • 13.30 – 17.00 half uur durende één-op-één sessies van Consultants en webdevelopers waarin verschillende supportvragen gesteld kunnen worden.

Gedurende deze middag zijn er verschillende inspirerende half uur durende plenaire sessies te volgen over de software van OTYS, nieuwe features en ontwikkelingen alsook over online marketing in combinatie met recruitment.

Om 17.00 uur is het programma afgelopen en drinken we nog een klein borreltje!


Aanmelden*

*We zouden het, in verband met catering, zaalhuur en andere praktische zaken, prettig vinden als je je voor de On Tours inschrijft middels de formulieren bij de betreffende evenementen. Mocht je last minute tóch aanwezig willen zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.