Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS Ambassadeur 2017: Krosto techniek

  • 3734 bekeken
  • 27-3-2017 9:33
Geschreven door
M. Ingen

Werken bij Krosto techniek is meer dan werken in de techniek. Tijdens het uitreiken van de OTYS Ambassadeurschap 2017 vertellen Erwin Krook en Jeroen der Stokker van Krosto techniek over hun bedrijf én de samenwerking met OTYS.

Krosto techniek heeft zich gespecialiseerd in de technische detachering. Elke consultant van Krosto richt zich volledig op een technisch deelgebied. Op deze manier zijn de consultants goede gesprekspartners en kunnen betere matches gemaakt worden. Het bedrijf mag zich met recht een specialist noemen op het gebied van machinebouw, installatietechniek en industrie.

Focus op kennis en mensen

Krosto techniek is een groeiend bedrijf met dertien consultants (afgelopen jaar is het team uitgebreid met drie personen). Momenteel hebben ze 250 doorlopende vacatures in hun portefeuille, 150 sollicitaties per maand en 110 gedetacheerde werknemers.

Krosto zoekt naar technici met karakter die passen bij de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Eenmaal gedetacheerd krijgen de werknemers, in overleg met de opdrachtnemer, de mogelijkheid om zich volledig te ontwikkelen dankzij allerlei aanvullende cursussen. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd om medewerkers en opdrachtgevers te binden.

blog_image:article_yourit_148827351458b5406a8c629.jpg:end_blog_image


Krosto techniek en OTYS

Sinds 2009 helpt de software van OTYS de workflow van Krosto techniek te optimaliseren. Dit gebeurt op verschillende manieren. Doordat meerdere consultants op één klant werken, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van automatische dossieropbouw. Het hoge aantal sollicitaties is bij Krosto techniek logisch te verklaren; met een klik op de knop worden vacatures gepost op circa 160 sites! Bovendien maken ze veelvuldig gebruikt van de juiste SEO-settings om een hoge ranking in zoekmachines te genereren. Ook de uitgebreide zoekfunctionaliteit in het systeem bevat voor Krosto geen geheimen.

Meer weten over Krosto techniek? Bezoek eens de website!


Naar de website van Krosto techniek

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.