Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS, Software

Klanten van OTYS Recruitment Software profiteren nu van de integratie met VONQ’s Job Marketing Platform

  • 5030 bekeken
  • 24-1-2018 11:02
Geschreven door
M. Ingen

24 januari 2018 - VONQ, Europees marktleider in Smart Recruitment Marketing, heeft aangekondigd dat VONQ’s Job Marketing Platform nu geïntegreerd is met OTYS Recruitment Software. Door deze samenwerking voldoen VONQ en OTYS nu aan de vraag naar één centrale plek van waaruit recruiters hun vacatures kunnen managen en media kunnen inkopen.

“VONQ’s Job Marketing Platform stelt klanten van OTYS in staat om gemakkelijk de beste mix van online mediakanalen voor hun vacatures samen te stellen om zo het juiste talent te targeten.” aldus Wouter Goedhart, CEO en co-founder van VONQ.

VONQ’s Job Marketing Platform biedt gebruikers van OTYS Recruitment Software een uitgebreide recruitmentervaring zonder dat ze hun ATS-systeem hoeven te verlaten. Dankzij de naadloze integratie, kunnen recruiters gemakkelijk de beste mix van online mediakanalen voor hun specifieke doelgroep samenstellen. Met behulp van een intelligent algoritme, biedt het platform vooraf een indicatie van het aantal verwachte sollicitanten, gebaseerd op zoekcriteria.

Jorrit Blok, founder en CEO van OTYS vertelt over de nieuw gevormde samenwerking:

“Het vinden van kwalitatief goede kandidaten valt of staat bij een slim doordachte recruitmentstrategie. Je streeft hierbij uiteraard naar een zo laag mogelijke cost per hire. De predictive data driven recruitment marketing van VONQ gaat de recruitmentstrategie van onze klanten merkbaar naar een hoger plan tillen. En dat is wat we met OTYS willen bereiken: een veelzijdige ATS die het onze klanten mogelijk maakt om het beste uit de markt te halen.”

Wat houdt deze koppeling in?

De koppeling met VONQ’s Job Marketing Platform stelt je in staat om sneller relevante online mediakanalen voor je vacatures te selecteren. VONQ maakt hiervoor gebruik van een uitgebreide data analyse (algoritme) die vooraf een nauwkeurige inschatting kan maken van het verwachte aantal sollicitaties op een vacature per mediakanaal. Het Job Marketing Platform is geïntegreerd binnen OTYS zodat je vanuit één systeem toegang hebt tot deze data. Zodra de meest relevante kanalen (2000+ kanalen zoals onder andere Job Boards, niches sites en social media!) zijn geselecteerd kun je direct je vacatures doorposten op deze kanalen. Je hoeft dus niet zelf meer een antwoord te zoeken op de vraag waar je kandidaten voor je vacature kunt vinden. VONQ weet waar je op gevonden wilt worden.

Beheer je campagnes

Met het VONQ Job Marketing Platform heb je direct inzicht in je campagnes. Je ziet in één overzicht het matchingspercentage van je zoekopdracht met het mediakanaal en wat de looptijd en budget is per kanaal. Hierdoor kom je niet voor financiële verrassingen te staan, maar zal je zelfs een groot voordeel kunnen behalen. Je budget wordt op de meest relevante kanalen ingezet, je bespaart tijd op het bedenken en selecteren van de juiste campagnes en door het slim inkopen van campagnes kun je rekenen op flinke kortingen.

Over VONQ

VONQ is expert in smart recruitment marketing. Na de oprichting in 2006 is VONQ uitgegroeid tot een multinational met meer dan 110 werknemers in vier kantoren in Europa. VONQ biedt smart recruitment marketing oplossingen die recruiters helpen om High Quality Candidates aan te trekken, schaarse doelgroepen te bereiken en het employer brand van hun bedrijf een boost te geven. VONQ’s Job Marketing Platform biedt toegang tot meer dan 2.000 mediakanalen en stelt recruiters in staat om het juiste talent voor hun vacatures te targeten. Het hebben van één toegangspunt tot meer dan 2.000 vooraf gecontracteerde recruitment mediakanalen wereldwijd, helpt recruiters de benodigde tijd die ze nodig hebben om een vacature te posten significant te verlagen en hun media-uitgaven tot 30% te verminderen. Meer informatie over VONQ is te vinden op hun website.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.