Let's get in touch
 
Nieuws

Op zoek naar een uitstekende intercedent of recruiter?

  • 4214 bekeken
  • 19-1-2017 9:56
Geschreven door
M. Ingen
Uit een onderzoek van onderzoeksbureau Intelligence Group! blijkt dat de vraag naar intercedenten en recruiters sinds het laatste kwartaal van 2013 sterk toeneemt en dat deze trend zich in ieder geval tot en met het derde kwartaal van 2016 heeft doorgezet. Daarbij wordt de groei van de uitzendmarkt in 2017 geschat op 6%. Dit is uiteraard ontzettend goed nieuws voor de recruitmentbranche. ARTRA, trainingsbureau voor de flexbranche, speelt hier handig op in door afgestudeerde deelnemers van hun opleidingen 'Word Intercedent' en 'Word Recruiter' te plaatsen in de flexbranche.

Goed personeel schaars
Veel organisaties staan te springen om goed opgeleide intercedenten en recruiters aan te nemen, maar het blijkt in de praktijk dat het steeds lastiger wordt om deze mensen te vinden. ARTRA is in september gestart met het aanbieden van beide opleidingen waarbij deelnemers volledig worden voorbereid om als intercedent of als recruiter aan de slag te gaan. Na het succesvol afronden van de opleiding bemiddelt ARTRA de afgestudeerde deelnemers naar een baan. Om u een idee te geven van de succesfactor van dit concept: van de opleiding Word Intercedent gestart in september 2016 hebben van de 60 deelnemers meer dan 20 personen de opleiding succesvol afgerond en zijn er 15 reeds werkzaam als intercedent.

Volledig opgeleide kandidaat met OTYS kennis
OTYS is een onderdeel van de opleidingen van ARTRA. Deelnemers volgen een gastcollege waarbij ze kennismaken met de recruitment software van OTYS. Daarnaast hebben zij nog zes maanden toegang tot de software zodat ze de diverse modules volledig onder de knie kunnen krijgen. Nadat de alumni zijn geplaatst bij een organisatie krijgen ze nog een periode van maximaal een jaar intensieve begeleiding van ARTRA. Deelnemers hebben regelmatig telefonisch contact met experts van ARTRA, ze krijgen ondersteunende coaching en volgen gedurende het jaar extra opleiding om up to date te blijven. Omdat de deelnemers van de opleidingen kennis hebben van de OTYS software en ze voortdurend worden gecoacht en bijgeschoold, bent u verzekerd van een volledig opgeleide kandidaat die direct uit de voeten kan met de OTYS software. Als tegenprestatie vraagt ARTRA een vergoeding van €200 per maand voor de periode dat de deelnemer wordt begeleid.

Kennismaken met alumni
Bent u op zoek naar nieuwe collega's en wilt u meer weten hoe u kennis kunt maken met afgestudeerde intercedenten of recruiters? Neem dan contact op met ARTRA via Annelies Toledo op nummer 06-51 19 56 11 of stuur een mail naar annelies@artra.nl.

Ik zoek een intercedent

Ik zoek een recruiter

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.