En profiteer van
Terug naar het overzicht

Op zoek naar een uitstekende intercedent of recruiter?

Categorieën: Nieuws
Uit een onderzoek van onderzoeksbureau Intelligence Group! blijkt dat de vraag naar intercedenten en recruiters sinds het laatste kwartaal van 2013 sterk toeneemt en dat deze trend zich in ieder geval tot en met het derde kwartaal van 2016 heeft doorgezet. Daarbij wordt de groei van de uitzendmarkt in 2017 geschat op 6%. Dit is uiteraard ontzettend goed nieuws voor de recruitmentbranche. ARTRA, trainingsbureau voor de flexbranche, speelt hier handig op in door afgestudeerde deelnemers van hun opleidingen 'Word Intercedent' en 'Word Recruiter' te plaatsen in de flexbranche.

Goed personeel schaars
Veel organisaties staan te springen om goed opgeleide intercedenten en recruiters aan te nemen, maar het blijkt in de praktijk dat het steeds lastiger wordt om deze mensen te vinden. ARTRA is in september gestart met het aanbieden van beide opleidingen waarbij deelnemers volledig worden voorbereid om als intercedent of als recruiter aan de slag te gaan. Na het succesvol afronden van de opleiding bemiddelt ARTRA de afgestudeerde deelnemers naar een baan. Om u een idee te geven van de succesfactor van dit concept: van de opleiding Word Intercedent gestart in september 2016 hebben van de 60 deelnemers meer dan 20 personen de opleiding succesvol afgerond en zijn er 15 reeds werkzaam als intercedent.

Volledig opgeleide kandidaat met OTYS kennis
OTYS is een onderdeel van de opleidingen van ARTRA. Deelnemers volgen een gastcollege waarbij ze kennismaken met de recruitment software van OTYS. Daarnaast hebben zij nog zes maanden toegang tot de software zodat ze de diverse modules volledig onder de knie kunnen krijgen. Nadat de alumni zijn geplaatst bij een organisatie krijgen ze nog een periode van maximaal een jaar intensieve begeleiding van ARTRA. Deelnemers hebben regelmatig telefonisch contact met experts van ARTRA, ze krijgen ondersteunende coaching en volgen gedurende het jaar extra opleiding om up to date te blijven. Omdat de deelnemers van de opleidingen kennis hebben van de OTYS software en ze voortdurend worden gecoacht en bijgeschoold, bent u verzekerd van een volledig opgeleide kandidaat die direct uit de voeten kan met de OTYS software. Als tegenprestatie vraagt ARTRA een vergoeding van €200 per maand voor de periode dat de deelnemer wordt begeleid.

Kennismaken met alumni
Bent u op zoek naar nieuwe collega's en wilt u meer weten hoe u kennis kunt maken met afgestudeerde intercedenten of recruiters? Neem dan contact op met ARTRA via Annelies Toledo op nummer 06-51 19 56 11 of stuur een mail naar annelies@artra.nl.

Ik zoek een intercedent

Ik zoek een recruiter
Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
19-01-2017
Reads
2292
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.