Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS Ambassadeur 2017: Net een stapje meer met Jopportunity

  • 4553 bekeken
  • 3-5-2017 12:57
Geschreven door
M. Ingen

Een kleine 17 jaar geleden werd Jopportunity opgericht door Rutger van Drongelen. Nadat Rutger een aantal jaar na oprichting in contact was gekomen met OTYS CEO Jorrit Blok besloten de twee in 2004 letterlijk en figuurlijk de handen ineen te slaan. Een samenwerking tussen twee ambitieuze organisaties werd beklonken! In deze korte recap staan we stil bij Jopportunity, de samenwerking met OTYS en de uitreiking van het nieuwe OTYS Ambassadeurschap 2017!

Zodra we dicht in de buurt van het schitterende nieuwe pand van Jopportunity in Bilthoven kwamen, leek het erop dat het waterige voorjaarszonnetje zich steeds meer van haar goede kant liet zien. Dat dit niet geheel toevallig was, bleek maar weer toen we hartelijk werden begroet door Rutger en zijn team. Onder het genot van een kopje koffie vertelt Rutger over Jopportunity en de samenwerking met OTYS.

Krachtige samenwerking

Na 11 jaar actief te zijn geweest in de uitzendbranche besloot Rutger met een flinke rugzak vol ervaring zijn eigen onderneming te starten: Jopportunity. Waar het bedrijf ooit begon met een Word-bestand als database zonder dat er een systeem werd gebruikt, daar is vandaag de dag een goed-werkend ATS-systeem niet meer weg te denken om de ruim 22.000 kandidaten en 600 nieuwe en oude vacatures overzichtelijk te kunnen beheren. Rutger: "Met Jorrit aan mijn zijde heb ik een sparringpartner die net zo serieus en ambitieus met zijn organisatie bezig is als ikzelf." De samenwerking tussen OTYS en Jopportunity heeft voor beide partijen tot interessante en vooruitstrevende oplossing gezorgd. De meeste consultants van Jopportunity werken zelfstandig in de vorm van franchise. De samenwerking met OTYS garandeert voor deze consultants van meet af aan een perfecte "in the cloud" recruitmentoplossing waarmee ze direct kunnen profiteren van de mogelijkheden van de OTYS recruitment software.

blog_image:article_yourit_149260950158f769dd207a3.jpg:end_blog_image

Passies

Tijdens de Walk in Friday van april bleek eens te meer dat Rutger naast een ambitieus ondernemer een gepassioneerd liefhebber van muziek blijkt te zijn. Op zijn profiel prijkt trots een carrière van ruim 25 jaar als DJ (volgens referenties de beste in recruitmentland, dus laat de volgende keer maar wat horen!) en hij raakt naar eigen zeggen geïnspireerd "door de juiste muziek op het juiste moment". Dat onze nieuwste consultant deze uitspraak gemist heeft werd hem tijdens een potje pool pijnlijk duidelijk toen de solo van Joe Cocker's With A Little Help From My Friends (Fire It Up) zijn climax bereikte en Rutger direct de jopportunity zag om geen spaan heel te laten van zijn tegenstander. De drive om de beste te willen zijn komt op dezelfde manier terug in de werkwijze van Jopportunity. Voor elke opdrachtgever wordt gezocht naar de meest complete persoon en niet naar de meest complete CV. Door op deze manier naar kandidaten te kijken worden zijn of haar drijfveren en ambities blootgelegd zodat de beste match met een werkgever kan worden gemaakt.

Over Jopportunity

Jopportunity brengt professionals naar een nieuwe stap in hun loopbaan door werving en selectie en executive search. Hun focus ligt op bemiddelen in de (online) media, sales en commerciële (management)functies, marketing en general management, maar ook in de energiebranche en IT hebben ze ruime ervaring. Andere diensten die ze leveren: Personeelsmarketing, (online)wervingscampagnes, coaching, E-recruitment solutions (bpo), en interim solutions. Klik op de button om meer te weten te komen over Jopportunity!

Ik wil weten wat ze voor me kunnen betekenen!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.