Let's get in touch
 
Nieuwe websites

Websites live mei

  • 2385 bekeken
  • 6-5-2020 9:20
Geschreven door
Fleur de Kwaasteniet

Iedere maand komen er bij OTYS te GEKKE websites online, die wij graag met jullie willen delen. OTYS heeft diverse projecten lopen van custom websites tot speedtrajecten. Met een speedtraject is jouw website plus het OTYS systeem binnen één dag al live! Onze Webdesigner en Webdevelopers zitten altijd voor je klaar om jouw website aan te passen naar wens. Zo helpen wij jou met dé perfecte website voor jouw bedrijf. Deze maand hebben wij een mooie selectie gemaakt van websites die live zijn gegaan. Benieuwd naar wat OTYS voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Search & Solve
Search & Solve is een flexibele Recruitment Business partner die zich aanpast aan jouw behoefte en budget. Ze bieden recruitment op abonnementsbasis of interim basis. Je kunt zelf bepalen welke manier van werving en selectie het beste bij jou past. Benieuwd naar de nieuwe website die OTYS voor ze heeft gemaakt? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://www.searchandsolve.nl/

 

Hunt IT
Hunt IT brengt bedrijven en ICT professionals gespecialiseerd in de vakgebieden infrastructuur en (web) development bij elkaar. Ze vervullen ICT vacatures, verzenden job alerts, voeren goede gesprekken, volgen ontwikkelingen op de voer én meer. OTYS heeft een mooie nieuwe website voor Hunt IT gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://www.huntit.nl/

ForAmbition
ForAmbition is specialist op het gebied van recruitment. Ze bieden ondersteuning op het gebied van: Interim Recruitment, RPO (Recruitment Process Outsourcing) en exclusieve Werving en Selectie trajecten voor het vinden van (vaste) recruitment specialisten. Hun oplossingen zijn op maat gemaakt en hebben als doel recruitment efficiënter, sneller en doeltreffender te maken. OTYS is voor ze aan de slag gegaan en heeft een mooie nieuwe website gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://www.forambition.nl/

Ter Beke 
Ter Beke is een onderneming die gespecialiseerd is in fijne vleeswaren en vers bereide maaltijden. Ze hebben vestigingen in de landen Nederland, Frankrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk en België. Hun slogan is: Driven by the zeal for your everyday meal! Met de nieuwe website van OTYS brengen ze hun recruitmentproces naar een hoger level! Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://careers.terbeke.be/

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.