En profiteer van
Terug naar het overzicht

Whitepaper 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'

Categorie├źn: AVG Nieuws OTYS Whitepapers

Op 29 november jl. hebben we het webinar 'AVG in de recuitmentbranche. Wat zijn de gevolgen?' georganiseerd samen met SOLV Advocaten. We hebben ontzettend veel vragen binnen gekregen voorafgaand en na het webinar over hoe de AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) nou in elkaar steekt en hoe OTYS hiermee omgaat. We hebben deze vragen als leidraad gebruikt om een document op te stellen die een zo volledig mogelijk antwoord geeft op alle vragen: 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'.

Whitepaper 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'

Als je werkzaam bent met persoonsgegevens dan is de AVG-wetgeving zeker op jou van toepassing! Het whitepaper geeft een zo compleet mogelijk overzicht over de gevolgen van de AVG wetgeving in de recruitmentbranche. Je leest hierin alles terug over onder andere bewaartermijnen, verwerkersovereenkomsten en documentatieplicht. Daarnaast vertellen we wat je van OTYS kunt verwachten en welke maatregelen je organisatie moet treffen om voorbereid zijn op de wijziging van 25 mei 2018.

Neem de juiste maatregelen

Wees er wel van bewust dat dit document is opgesteld gezien vanuit de recruitmentbranche en de software van OTYS. Zorg er dus voor dat je voor jezelf goed voor ogen hebt op welke vlakken de AVG nog meer op je van toepassing is en tref hier tijdig de juiste maatregelen voor!

AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht

Nieuws en events
op7-6-2018 9:29
624 bekeken | 0 reacties
op28-5-2018 9:24
1021 bekeken | 0 reacties
op25-5-2018 10:06
885 bekeken | 0 reacties

Reageer

Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
19-12-2017
Reads
4088
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte 

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou als professional kan helpen in je werk?

Plan een gesprek of demo

Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.