Let's get in touch
 
Blog, Nieuws

OTYS Insights tilt jouw data naar een hoger niveau

  • 973 bekeken
  • 28-6-2021 10:29
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

Een kleine stap voor datakwaliteit, een grote stap voor geïnformeerde beslissingen

&More Group is meer dan alleen een (nieuwe) partner van OTYS. &More Group is namelijk ook OTYS klant van het eerste uur én dus gebruiker van de recruitment software. Als gebruiker van OTYS kennen zij het systeem als geen ander. Daarom wisten ze precies te pinpointen waar OTYS nog beter van zou kunnen worden: controle op de datakwaliteit en gemakkelijkere (doorklikbare) dashboard rapportages. Daarom zijn wij ook ontzettend blij dat we sinds deze maand definitief partners zijn!

Start de dag met een gevuld dashboard

“Om het management de juiste rapportages te tonen, was ik vroeger (veel te) lang bezig met het bij elkaar klikken van gegevens en het uitdraaien van exports. Wanneer ik dan een vervolgvraag kreeg, diende ik een nieuwe export te maken van andere gegevens. En dan was het nog maar de vraag of die gegevens compleet waren ingevuld intern,” aldus Luc Doeve, Manager Interim bij &More Group. Als één van de grootgebruikers van OTYS binnen zijn organisatie is hij ook een grote aanjager (en cheerleader) van OTYS Insights. “Met OTYS Insights begin ik elke dag met een gevuld dashboard, dat mijn collega’s en mij direct inzicht geeft in de staat van onze business. Ik heb nu veel makkelijker mijn rapportages bij elkaar. En een direct antwoord op elke vervolgvraag!”

 

Met OTYS Insights begin ik elke dag met een gevuld dashboard, dat mijn collega’s en mij direct inzicht geeft in de staat van onze business.

Luc Doeve, Manager Interim, &More Group

 

Voor &More Group is naast het datagedreven werken, ook datakwaliteit heel belangrijk. Het is ook heel belangrijk dat de datakwaliteit hoog is. “Je wil er zeker van zijn dat je stuurt op de juiste gegevens,” zegt Eric van Oudenhoven, directeur van &More Professionals. Dit wordt door OTYS Insights inzichtelijk gemaakt, door een standaard dashboard dat je direct laat zien waar gegevens ontbreken of niet correct zijn. Als organisatie bereik je zo dat alle medewerkers het belang van datakwaliteit inzien en er dus voor zorgen dat de benodigde velden goed en op tijd zijn ingevuld.

De twee focuspunten van OTYS Insights

OTYS Insights is dé beste optie om op een eenvoudige en voordelige manier gebruik te gaan maken van Business Intelligence dashboards. De twee focuspunten van OTYS Insights zijn het inzichtelijk maken van de huidige business prestaties en het onderhouden van de data kwaliteit.

“De ontwikkeling van OTYS Insights is een hele goede aanvulling op alle bestaande data al standaard beschikbaar binnen OTYS,” vult Bert Koning aan. “Doordat elke bedrijf nu ook standaard gratis gebruik mag maken van Power BI van Microsoft bij een abonnement, is OTYS Insights heel makkelijk en voordelig op te tuigen. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking tussen deze twee data gedreven partijen!”

 

De ontwikkeling van OTYS Insights is een hele goede aanvulling op alle bestaande data al standaard beschikbaar binnen OTYS.

Bert Koning, CEO, OTYS

 

Binnen OTYS Insights krijg je als gebruiker standaard 4 dashboards aangeleverd gericht op vier verschillende peilerpunten in jouw business: opdrachtgevers, klant, kandidaat en data. Uniek aan OTYS Insights zijn de uitgebreide downdrill functionaliteiten, waarbij je precies kan zien welke data het betreft, die je aan het bekijken bent.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van OTYS Insights of wil je direct een demo zien van de software? Laat het ons dan even weten op ons contactformulier, stuur een mailtje naar customersales@otys.nl of bel ons op +31 (0)318 584 90

Over &More Group

&More heeft passie voor data en informatie. Wij zijn een data-consultancy bedrijf dat haar klanten adviseert en ondersteunt met het creëren van waarde door grip op data te krijgen en te behouden. Hierdoor worden organisaties geholpen om hun data extra waarde te geven aan hun business. &More heeft al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Datamanagement, Business Intelligence & Data Integratie. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Over OTYS Recruiting Technology

OTYS Recruiting Technology is één van de grootste leveranciers van recruitment software in Europa. OTYS bedient ruimt 900 klanten in meer dan 25 verschillende landen. Het modulaire software product OTYS Go! is modulair opgebouwd en dus geschikt voor veel verschillende doelgroepen. OTYS Web! zijn de vele recruitmentwebsites en vacaturebanken die zowel losstaand als complementair aan OTYS Go! kunnen worden afgenomen. Wil je meer weten over de software? Vraag dan vrijblijvend een online demo aan!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.