En profiteer van
Terug naar het overzicht

Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt

Categorieën: Events OTYS

Heeft u donderdag 30 maart een open ruimte in uw agenda? Dat komt mooi uit! Deze dag is namelijk de Dag van de Uitzendondernemer 2017, georganiseerd door Pay for People. Als u bijgepraat wilt worden over de laatste trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en hoe u hier als ondernemer actief op in kunt spelen, dan is dit een event die u niet mag missen!

Waarom zou u naar dit event moeten gaan?

De Dag van de Uitzendondernemer wordt gezien als hét kennis- en netwerkevenement van de uitzendbranche. Doordat de arbeidsmarkt continue in beweging is en er van alle kanten concurrentie loert, is het noodzakelijk om te weten wat er speelt op de markt wilt u niet achter het net vissen bij het zoeken van kandidaten. De Dag van de Uitzendondernemer biedt u de kans om op interactieve manier, er worden diverse workshops georganiseerd, uzelf volledig te laten bijpraten over de huidige stand van zaken op het gebied van uitzenden. Het evenement heeft dit jaar haar vijfjarige jubileum en speciaal daarvoor is het programma nóg uitgebreider.

Workshop Candidate Experience

OTYS heeft tijdens het evenement een informerende rol door de workshop 'Opvallen en beleving! Het zorgen voor conversie door de juiste candidate experience' te verzorgen. Product Manager Bastiaan Brans en Business Development Director Edwin Lindelauf vertellen in deze (keuze)workshop hoe u zorgt voor een optimale klantbeleving van uw kandidaten. In de workshop van 45 minuten wordt u bijgepraat hoe u met minimale inspanning uw vacatures laat opvallen bij de juiste kandidaat, hoe u de kandidaat vervolgens laat reageren op uw vacatures en hoe u ze uiteindelijk aan uw bedrijf laat binden. Het inschrijven voor deze workshop is nog mogelijk, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen moet u er snel bij zijn!

blog_image:article_yourit_148974653958cbba6ba1b1f.png:end_blog_image

Dag van de Uitzendondernemer bijwonen

Aanmelden voor het evenement kan via onderstaande button. Hierbij kunt u gelijk doorgeven of dat u de workshop van OTYS wilt bijwonen.

Aanmelden voor Dag van de Uitzendondernemer

Recente artikelen
op8-7-2019 14:42
164 bekeken | 0 reacties
op4-7-2019 12:40
189 bekeken | 0 reacties
op21-6-2019 17:00
441 bekeken | 0 reacties
Auteur
Martijn van Ingen
Publicatiedatum
17-03-2017
Reads
1356
Comments: No comments
Share:
Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.