Let's get in touch
 
OTYS, Software

OTYS Go! Feature: GPT Integratie

  • 24-8-2023 13:55
Geschreven door
Bert Koning

Het gebruik van ChatGPT binnen recruitment is wijdverbreid. Veel concurrenten van OTYS hebben integraties met ChatGPT toegevoegd en bieden een AI-ondersteunde vacature-editor. Bij OTYS is deze functie al een paar maanden beschikbaar via partners als Cortexter en Textmetrics.

Natuurlijk zijn we zelf ook druk bezig geweest met het integreren van AI-tools, maar we hebben besloten om dit in volledige overeenstemming met GDPR te doen.

We hebben ChatGPT dus niet geïntegreerd, maar OTYS is wel met GPT geïntegreerd. We hebben onze eigen GPT-server in Amsterdam. Dit betekent ook dat al je gegevens bij ons blijven en dat ze ook binnen de EU blijven. Er is geen mogelijkheid dat gegevens die worden gedeeld via OTYS-GPT openlijk worden gedeeld, zoals het geval zou kunnen zijn wanneer je ChatGPT gebruikt.

We hebben er ook voor gekozen om niet alleen de 'volgende' vacature-schrijver functie te bouwen, maar we hebben OTYS-GPT geïntegreerd in elk scherm van de nieuwe versie van OTYS GO!
Je vindt de assistent zowel in je vacaturemodules als in de e-mail, in de kandidaatschermen, CRM, plaatsingen etc. Als je bijvoorbeeld een CV wilt voorstellen aan je klant kan OTYS-GPT helpen bij het schrijven van een introductie voor je kandidaat vanuit het scherm dat je nu gebruikt.

In elke teksteditor widget of scherm in de nieuwe OTYS GO! zie je het OpenAI logo, wat aangeeft dat OTYS-GPT voor je beschikbaar is. We hebben opties beschikbaar gemaakt voor het samenvatten, vertalen en verfraaien van teksten. En naast de prompts die OTYS-technici hebben gemaakt, kun je ook je eigen prompts gebruiken als je dat wilt.

Het OTYS-GPT-scherm zal in de komende maanden worden uitgerold en beschikbaar zijn in alle edities van OTYS GO! Als je nog een oudere versie van OTYS gebruikt, neem dan contact op met OTYS Customer Success om de mogelijkheden voor de aanschaf van de nieuwe versie te onderzoeken.

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.