Let's get in touch
 
Blog, OTYS

Maximaliseer jouw conversies met Remote Apply en de Organic Feed Connector

  • 1296 bekeken
  • 15-9-2022 11:43
Faye Buter
Geschreven door
Faye Buter

Makkelijk vacatures doorplaatsen naar vacaturebanken en jobsites met een optimale conversie van je sollicitanten? Kan dat? Jazeker! Bij OTYS zijn we continu opzoek naar manieren om dit proces zo simpel en makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. OTYS gebruikers laten de hoogste conversie cijfers zien ten opzichte van de concurrentie. Gemiddeld wordt 2,94% van alle websitebezoekers een sollicitant en hiervan wordt maar liefst 5,36% geplaatst, komt uit het Source of Hire onderzoek. Met de toevoeging van de Organic Feed Connector en de Remote Apply functie, hebben we beide kanten van het sollicitatieproces nog simpeler gemaakt.

Plaats makkelijk vacatures door

De Organic Feed Connector van OTYS stelt je in staat om met één druk op de knop jouw gepubliceerde vacatures door te plaatsen naar 6 aangesloten partners van OTYS. De tijdrovende (en foutgevoelige) handelingen in een extern systeem, zijn nu verleden tijd. Daarnaast heb je ook niet meer te maken met kostbare multiposters. De aangesloten partners van OTYS zijn: werkzoeken.nl, vacature.nl, indeed.com, jobrapido.com, talent.com & monter.com.

Het partnernetwerk van OTYS wordt alsmaar uitgebreid en verbeterd. Dat maakt de Organic Feed Connector ook nog eens flexibel. Je hoeft dus niet naar alle zes de bronnen door te plaatsen, maar het kán wel!

We zijn momenteel bezig met het toevoegen van ‘Premium’ vacatures, zodat je jouw vacatures ook makkelijk kan uitlichten op deze platforms. Houdt onze social media kanalen in de gaten voor updates of schrijf je in voor de nieuwsbrief om de release niet te missen!

 

Beperk conversieverlies met Remote Apply

Conversieverlies is de grootste killer om een succesvolle hire te kunnen maken. Kandidaten ervaren de switch naar de eigen website namelijk als zeer vervelend. Slechts 30-40% van alle potentiële kandidaten, houdt je over als het sollicitatieproces niet direct op de huidige website kan worden afgerond. OTYS heeft daarom als eerste ATS in Europa Indeed Remote Apply ingevoerd. Klanten die zijn overgestapt rapporteren een verdrievoudiging verbetering van de conversie van sollicitanten.

Met de nieuwe OTYS Remote Apply functie, kan je vanaf nu ook een uniek OTYS sollicitatieformulier inladen op een extern platform. Hierdoor verlaag je niet alleen de sollicitatiedrempel voor kandidaten, maar vraag ook nog eens uniform de juiste informatie uit. Stel, je werft truckchauffeurs en je wilt weten of ze een bepaald type rijbewijs hebben, of je zoekt een administrateur die met een specifiek softwarepakket kan werken. Doordat je jouw unieke OTYS sollicitatieformulier kan gebruiken, beschik je in het ATS voor elke sollicitant over de juiste informatie.

Op dit moment werken er al drie platformen met deze unieke functie, namelijk indeed.com, vacatures.nl en talent.com. Hierdoor is de conversie op deze platformen maar liefst 2 tot 3 keer hoger en heb je veel meer kans op een succesvolle plaatsing.

 

Veilige gegevens & een makkelijke implementatie

Deze twee koppelingen zijn nu samengevoegd in één makkelijke instelling. Daarom betaal je bij OTYS niet onnodig veel extra kosten voor de inrichting. De partners pakken de data op en weten precies hoe ze dit moeten inregelen. Het resultaat is daardoor direct te zien!

OTYS is momenteel het enige ATS dat zonder API connector vacatures kan publiceren en kandidaten kan aanmaken in de database van onze klanten. Hierdoor blijven jouw gegevens beschermd in de veilige OTYS omgeving en hoef je niks te delen met de vacaturebanken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat OTYS Recruiting Technology allemaal voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Je kan ons bereiken door een mailtje te sturen naar customersales@otys.nl

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.