Let's get in touch
 

De alles-in-één
Recruitment oplossing.

OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Bedien geautomatiseerd je gehele business vanuit één systeem inclusief een SEO geoptimaliseerde en up-to-date recruitment website.
 

Vraag een demo aanOntdek OTYS Go!

Recruitment Software

Dankzij de modulaire opbouw en de op maat in te richten processen is het OTYS platform geschikt voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Het OTYS systeem is ingericht om jou werk uit handen te nemen, zodat jij tijd over hebt om de geschikte kandidaat te vinden.

  1. Werf sneller en gerichter met gekoppelde websites & databases
  2. Hunt & Select en Autoscores features voor een vlotte procedure
  3. Beheer, analyseer en optimaliseer met dashboards en rapportages

Recruitmentsoftware op maat

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Automatisering binnen handbereik

Doordat OTYS alles-in-een is, kunnen we vrijwel alle processen automatiseren. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld en vermindert foutgevoeligheid.

Oneindige koppel- en integratiemogelijkheden

Wil je OTYS combineren met bestaande software? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners en koppelingen, waar elke maand nieuwe bijkomen.

Uitgebreide multipost mogelijkheden

Wij zijn trotste Star partner van Indeed. De nummer één jobboard voor de meeste hires. En je kunt kansen spreiden met onze koppelingen met IGB of RecruitmentTechnologies.

Dé optimale Candidate Exprience

Een duidelijke & heldere candidate journey van A tot Z. Onze recruitment websites zijn gebruiksvriendelijk, Google geoptimaliseerd en werken conversieverhogend.

Complexe processen simpel gemaakt

Een compleet pakket voor je gehele core business. Maakt niet uit hoe complex jouw proces is, wij versimpelen het aan de achterkant.

Bedien kandidaat & klant vanuit één systeem

Je talentpool en je netwerk in één systeem. Stel vanuit OTYS Go! geschikte kandidaten voor aan opdrachtgevers, verstuur job alerts naar kandidaten en maak gebruik van uitgebreide hunt & select features.

OTYS Image

Onze partnersKoppelingen

Om ons systeem zo compleet mogelijk te maken hebben wij koppelingen met diverse partners, waar elke maand weer nieuwe partners bijkomen. Op deze manier heb jij echt maar één systeem nodig die alles biedt wat jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan diverse job boards zoals Indeed, chatbots, factuuroplossingen en vele andere functionaliteiten.

Lees meer

OTYS Image

Recruitment websiteWerken bij

Bij een goedwerkend recruitmentsysteem hoort natuurlijk een recruitment website, job board of vacaturebank die naadloos op het systeem aansluit. Bij OTYS heb je het beste van twee werelden en combineren wij jouw OTYS Go! systeem met een werken-bij website die geheel naar jouw wensen ontworpen wordt. Zo heb jij alles onder één dak, wel zo makkelijk!

Lees meer

OTYS Image

OTYS successenKlant cases

OTYS heeft veel successen weten te behalen bij diverse klanten. Zo heeft OTYS een grote rol gespeeld in de online vindbaarheid van ICT Career, zijn we het lerarentekort aan het bestrijden met de Haagse Scholen en hebben we voor meer traffic en sollicitanten gezorgd bij IT-profile.

Lees meer

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.