Ecoser-IT

Ecoser-IT
Website: Ecoser-IT

HARDE EISEN ÉN EEN MENSELIJKE BLIK

ICT dienstverlening op maat blijft mensenwerk. Daarom kiezen wij er voor medewerkers én klanten goed te leren kennen. Net als hun karaktereigenschappen, ambities, verwachtingen en toekomstplannen. Die nemen we mee in ons selectieproces en kijken zo verder dan alleen een cv of functieomschrijving.

ONTZORGEN DOOR HELDERE AANPAK

Door deze aanpak zorgen we voor de perfect match met ongeëvenaarde relevantie. We presenteren noot meer dan twee kandidaten en leggen helder uit waarom precies zij zo goed binnen deze organisatie en vice versa passen. Zo nemen we organisaties én kandidaten veel werk uit handen en zorgen tegelijkertijd voor een hoge succesratio.

GEEN CONCESSIES OP KWALITEIT

Ecoser-IT neemt de gehele afhandeling rond de inzet van IT-professionals uit handen. We zorgen altijd voor een oplossing, doen geen concessies op kwaliteit en nemen inzet terug op het moment dat de noodzaak ophoudt. Zonder discussie.

Recente vacatures van Ecoser-IT

Hieronder vindt u een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.