WeKnowPeople OLD3

WeKnowPeople OLD3
Wij -de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen- zijn de grondleggers van WeKnowPeople. In 2011 besloten wij samen het roer om te gooien en het ondernemerschap aan te gaan. In onze ogen was er op het gebied van werving, selectie en bemiddeling nog een slag te slaan. Het kon niet alleen anders, maar vooral ook beter. WeKnowPeople is daarop ons antwoord. Een hedendaags bureau dat inspeelt op de veranderende behoeftes van de arbeidsmarkt. In ons bedrijf kunnen we onze ondernemersgeest, creativiteit, kennis en kunde kwijt.

Cyrille heeft jarenlange ervaring opgedaan in verscheidene marketing- en communicatiefuncties, zowel als interim-professional als in vast dienstverband. Zij werkte onder andere voor KPN, PON en Nationale Nederlanden. Gezien haar brede ervaring in dit vakgebied beschikt zij over de juiste kennis en ervaring en daarbij heeft zij door de jaren heen een groot en waardevol netwerk opgebouwd.

Alette heeft haar achtergrond in de financiële markten. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht, heeft zij jarenlang gewerkt voor een intermediair op de geld- en kapitaalmarkt. Een commerciële functie waarbij relatiebeheer en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod centraal staat, net als in de recruitmentbranche.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.