I-Interim Rijk oud

I-Interim Rijk oud

Een pool van professionals
I-Interim Rijk vormt een pool van flexibele en zeer ervaren professionals op het gebied van informatiemanagement. Zij kunnen over de volle breedte van het Rijk worden ingezet op complexe projecten en programma’s. Als onderdeel van de Werkmaatschappij van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt I-Interim Rijk zichzelf ten doel om de kennis en ervaring van deze professionals voor het Rijk te behouden door hen op de plek in te zetten waar ze het hardst nodig zijn.

Organisatie
I-Interim Rijk is een initiatief van de Interdepartementale Commissie van CIO’s (ICCIO), onder voorzitterschap van de CIO Rijk, Maarten Hillenaar.
Er is een opdrachtgevend bestuur ingesteld met daarin zowel CIO’s van kerndepartementen als van grote rijk uitvoeringsorganisaties. Het kapitaal van I-Interim Rijk zijn de project en programmamanagers die tegen een kostendekkend tarief beschikbaar worden gesteld aan opdrachtgevers binnen het Rijk. Een en ander ondersteund door een klein bureau I-Interim Rijk, dat zorgt voor de matching. Door de marktgerichte opzet van onze pool, geldt als bijkomend voordeel dat deze benadering bijdraagt aan een meer volwassen en professioneler relatie met de markt waarbij de focus ligt op de complementariteit met de markt.

I-Interim Rijk is sinds 1 januari 2012 ondergebracht bij De Werkmaatschappij (DWM), waarmee I-Interim Rijk ook toegang heeft tot de infrastructuur van onderdelen van DWM zoals Mobiliteitsorganisatie en Flexchange. I-Interim Rijk heeft in 2011 bij alle kerndepartementen opdrachtengedaan. Ook zijn mensen van I-interim verbonden aan projecten bij verscheiden rijksuitvoeringsorganisaties in het land als Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen, DUO, Dienst Regelingen en Agentschap NL.
De activiteiten van I-Interim Rijk worden frequent afgestemd met bestaande pools zoals ABD interim en de Poolcirkel opdat we maximaal kunnen sturen op complementariteit. ICCIO fungeert als Klantenraad.

Recente vacatures van I-Interim Rijk oud

Hieronder vindt u een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.