Post & Kornet

Post & Kornet
Website: Post & Kornet
We zijn er voor reclame-, design-, online-, media-, PR- en communicatieadviesbureaus en voor kandidaten met minimaal 1 jaar werkervaring binnen de bureauwereld.

We bemiddelen voor vaste banen en voor tijdelijke opdrachten op het gebied van account (AE, PM, AM, AD, CSD), strategie, traffic, productie en operations op elk niveau en elk specialisme (zowel nationaal als internationaal); van corporate, thema, actie, digital, design, below-the-line, above-the-line, packaging tot geïntegreerde communicatie.

Door onze jarenlange ervaring binnen bureaus en werving & selectie en ons opgebouwde netwerk binnen de bureauwereld zijn wij gelijkwaardige gesprekspartners voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we op een snelle, professionele en kwalitatief hoogwaardige manier helpen.

Onze aanpak is persoonlijk, integer en no-nonsense, gecombineerd met een passie voor advertising en voor wat mensen drijft. Op deze manier maken wij de juiste match.

We maken graag nader kennis met u.

Recente vacatures van Post & Kornet

Hieronder vindt u een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Online Marketeer

inZaltbommel

Marketing Lead

inZaltbommel

Sr. Digital Producer

inAmsterdam
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.