Ingenius

Ingenius
Website: Ingenius
Ingenius begrijpt waar u heen wilt
Wij zijn het werving & selectiebureau dat exclusief bemiddelt voor de betere accountants en belastingadvieskantoren vanuit zeven vestigingen in Nederland. De doelgroep kandidaten zijn (studerende) accountants en fiscalisten (HBO/WO) vanaf minimaal 3 jaar relevante werkervaring t/m vennotabel niveau. We bestaan sinds 1998 en hebben vele mooie, interessante opdrachtgevers alsmede vacatures. Hiermee is uw kans van slagen bij ons groot.

Wij streven naar de beste reputatie in werving & selectie voor accountants en fiscalisten alsmede marktleiderschap. Het uitgangspunt is daarbij een maximale kandidaat- en klanttevredenheid met de beste mensen. Wij wensen de kandidaten de best passende functie en opdrachtgever / werkomgeving aan te bieden zodat zij zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen zoals zij zelf beogen. Indien u zich oriënteert willen wij graag het liefst uw eerste aanspreekpunt en sparring partner worden.

Recente vacatures van Ingenius

Hieronder vindt u een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

ADVISEUR - MANAGER AA

inregio Drechtsteden

(SENIOR) MANAGER RA

inDordrecht

(JUNIOR t/m SENIOR) MANAGERS RA

indiverse regio 's
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.